Stresscoaching – din genvej ud af stress

Du mødes med indsigt, forståelse og erfaring

"Det første skridt væk fra stress er accept af, at du er eller har været ramt af stress. At du har følt dig sårbar. presset, mangelfuld eller magtesløs alt for længe."

STT Profil 2019 Lille

Du har brug for støtte til din vej ud af stress

Få her tre konkrete råd mod stress:

Læs mere om et stresscoaching-forløb her

Når årsagen til stress er Individuel – er løsningen også Individuel

Mangel på erkendelse af stress, at "nu er det for meget", er desværre en del af det at have stress. Vi udvikler stress, fordi vi kan klare mere, end vi kan tåle. Og fordi vi vil mere, end vi har tid til – vi har den tid, vi har – 24 timer – hvert døgn. Vi skal finde og skabe balance mellem aktivitet, hvile, opgaver, ressourcer og kompetencer – når balancen er væk – udvikler vi stress.

Lær at tackle din stress – Uanset hvor i landet du er

Ring på 71 75 20 16 og lad os tale om det

Vi mødes, hvor det passer dig bedst – personligt på din arbejdsplads, hos dig eller hos os eller online med Facetime eller Skype

Faciliteter i: Frederikssund – Jyllinge
Online videomøder i hele landet

Klienterne siger:

"Tak Steen :-) Med de "udfordringer" du i sin tid havde med min hjerne, så var jeg aldrig nået hertil uden din hjælp! Hvis nogen af jer derude er lidt stressede, så kontakt Steen inden det går helt galt. Det er det bedste I kan gøre for jer selv."

"Der har været, en for mig, uvurderlig fleksibilitet i forløbet, og opgaverne og deres opfølgning har været vigtigt og 'trygt' ved konsultationerne!"

"Tak for sparring ifm. at håndtere stress. Der var god inspiration og gode værktøjer og jeg kan bestemt anbefale dig til andre der har brug hjælp og gode råd i en lignende situation"

"Jeg kan kun give Steen mine varmeste anbefalinger."

Det Daglige Raes

Stress er ikke en fysisk eller psykisk lidelse

Når du er ramt af stress, er du i en tilstand, der på én gang både er naturlig og farlig for dig! At være i stresstilstand er lige så naturligt som at sove – søvn og stress er begge forudsætninger for, at vi kan overleve. Men du skal ikke tage fejl – har du for mange stresstilstande og for lidt søvn i dit døgn, så lammes du til sidst af stress – du bliver ”syg af stress”– som mange med rette kalder det. Det er alvorligt og kan i sidste ende koste dig din velfærd, dit arbejde, din familie, dit helbred… eller dig livet.

Lidt mere viden:

Sådan får du hjælp til din stress

Flere videoer om stress, og hvad du kan gøre

Hvorfor rammes så mange af stress i dag?

Se dine stresssymptomer og stresssignaler i tide

Kom ud af din stresstilstand med professionel effektiv stresscoaching – Stress kommer ikke af sig selv, der er altid noget, der udløser stresstilstanden – og med den en række stresssignaler. Smerter i nakken, uro i kroppen, dårlig søvn, træthed, svimmelhed, kvalme, knugen i brystet, kolde hænder og fødder uden grund. Blot for at nævne nogle få af kroppens signaler på, at den er overbelastet af stress. Det kaldes også "kronisk" stress eller den farlige stress.

At vi kan gå i stresstilstand er livsvigtigt – det sikrer, at vi er klar til kamp eller flugt. Det er ikke altid, det er så dramatisk. I hverdagen kan vores krop og tanker gøre os klar til at handle med en lille stressreaktion, når vi fx skal løse en opgave for første gang, holde en tale eller andet, der kræver lidt ekstra af os. Det er vigtigt, at vi også hurtigt kommer ud af stresstilstanden igen – hver dag. Det kræver bevidste, gode vaner.

Er du først blevet stresssyg – har du brug for professionel hjælp af en stresscoach – vi tror, du læser denne tekst, fordi du mærker, at noget er galt, eller noget kunne være bedre i dit liv, din krop og dit sind. Eller måske tænker du på en, du kender godt, som du kerer dig om.

Vi kan hjælpe dig – ingen fortjener at blive ramt af et stressnedbrud. Er du ramt af stress, hjælper vi dig tilbage til et mere robust liv uden stress.

Hovedkontor

Strandbakken 10, 
3600 Frederikssund
Telefon: 
71 75 20 16

Mail:
steen@st-coaching.dk

Mødefaciliteter

3600 Frederikssund
4040 Jyllinge

Online-møder:
Skype, Appear, Zoom og 
FaceTime

CVR

CVR. Nr. 17492942

Bank

Danske Bank

Revisor & GDPR

Dansk Revision

Behandling af persondata

Stresstelefonen

Tlf. 71 75 20 16

Tilmeldning til Månedsbrev

st-coaching.dk  |  Telefon: (+45) 71 75 20 16  |  Mail: steen@st-coaching.dk  |  CVR: 17492942  |